Actuele ontwikkelingen
Bedrijvenpark
Everdenberg Oost

Bedrijvenpark Everdenberg Oost trekt veel bedrijven aan

Bedrijvenpark Everdenberg Oost is een zeer gewilde locatie voor veel bedrijven. Dat is onder andere gebleken door het aantal aanmeldingen van geïnteresseerde ondernemers.

Het bedrijvenpark van 20 hectare wordt ontwikkeld ten oosten van het bestaande bedrijventerrein Everdenberg. De gemeente Oosterhout en ontwikkelaar Roozen van Hoppe hebben de kracht gebundeld om de bedrijven te faciliteren. Samen willen zij een aantrekkelijk vestigingsklimaat creëren. Zij mikken op een duurzaam nieuw bedrijventerrein, dat mogelijk zelfs energieneutraal zal worden. 

De prettige omgeving en goede bereikbaarheid heeft in korte tijd tot veel reserveringen / opties geleid. Op dit moment zijn de kavels vergeven en kunnen we helaas geen reservering meer aannemen. We houden jullie uiteraard op de hoogte van het verdere verloop.

Gerelateerd nieuws

Update Everdenberg Oost: Vooruitgang en Verwachtingen

Everdenberg Oost vordert goed: terrein is bouwrijp, en ontheffingszaken zijn nog in behandeling. De ontsluiting via de Heistraat is in aanvraag, en de kaveluitgifte staat gepland voor Q4 2024.

Meer informatie >>

Duurzaam Oosterhout Week - 2 tot 10 oktober

In de week van 2 tot en met 10 oktober staat duurzaamheid centraal in Oosterhout. De Duurzaam Oosterhout Week is een week boordevol activiteiten over duurzaam wonen en leven. 

Meer informatie >>

Start website uitgifte bedrijfskavels Everdenberg Oost

Afgelopen week hebben de eerste verkoopgesprekken met potentiële kopers plaatsgevonden voor de bedrijfskavels van het nieuwe duurzame bedrijventerrein Everdenberg Oost.

Meer informatie >>

Everdenberg Oost is populair, 65 bedrijven melden zich

Oosterhout gaat aan de slag met Everdenberg Oost. De gemeente mikt op een duurzaam nieuw bedrijventerrein, mogelijk energieneutraal. 

Meer informatie >>

De vestigingsmogelijkheden

Wij kijken graag, op basis van jouw behoeften, mee naar de diverse mogelijkheden voor jouw onderneming.

De contactpersonen

Gwen van Mook - Gemeente Oosterhout
Claudi Roefs - Roozen van Hoppe
E: info@everdenbergoost.nl

Ook voor algemene vragen kun je terecht bij info@everdenbergoost.nl of bel naar 14 0162.Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Everdenberg Oost is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Oosterhout NB. Een inspirerende werkomgeving waar je jouw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.

>    Welkom>    Bedrijvenpark>    Locatie>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact