Actuele ontwikkelingen
Bedrijvenpark
Everdenberg Oost

Bedrijvenpark Everdenberg Oost trekt veel bedrijven aan

Bedrijvenpark Everdenberg Oost is een zeer gewilde locatie voor veel bedrijven. Dat is onder andere gebleken door het aantal aanmeldingen van geïnteresseerde ondernemers.

Het bedrijvenpark van 20 hectare wordt ontwikkeld ten oosten van het bestaande bedrijventerrein Everdenberg. De gemeente Oosterhout en ontwikkelaar Roozen van Hoppe hebben de kracht gebundeld om de bedrijven te faciliteren. Samen willen zij een aantrekkelijk vestigingsklimaat creëren. Zij mikken op een duurzaam nieuw bedrijventerrein, dat mogelijk zelfs energieneutraal zal worden. 

De prettige omgeving en goede bereikbaarheid heeft in korte tijd tot veel reserveringen / opties geleid. Op dit moment zijn de kavels vergeven en kunnen we helaas geen reservering meer aannemen. We houden jullie uiteraard op de hoogte van het verdere verloop.

Gerelateerd nieuws

Start website uitgifte bedrijfskavels Everdenberg Oost

Afgelopen week hebben de eerste verkoopgesprekken met potentiële kopers plaatsgevonden voor de bedrijfskavels van het nieuwe duurzame bedrijventerrein Everdenberg Oost.

Meer informatie >>

Everdenberg Oost is populair, 65 bedrijven melden zich

Oosterhout gaat aan de slag met Everdenberg Oost. De gemeente mikt op een duurzaam nieuw bedrijventerrein, mogelijk energieneutraal. 

Meer informatie >>

Oosterhout kan aan de slag met Everdenberg Oost

Oosterhout kan aan de slag met de ontwikkeling van Everdenberg Oost. De Raad van State heeft groen licht gegeven aan het ontsluitingsplan voor het bedrijventerrein.

Meer informatie >>

Groen licht voor bedrijvenpark Everdenberg Oost

De gemeenteraad is akkoord gegaan met de aanleg van bedrijventerrein Everdenberg Oost. De noodweg naar de Heistraat wordt pas gerealiseerd als de verkeersdruk op de bestaande wegen te groot wordt.

Meer informatie >>

De vestigingsmogelijkheden

Wij kijken graag, op basis van jouw behoeften, mee naar de diverse mogelijkheden voor jouw onderneming.

De contactpersonen

Gwen van Mook - Gemeente Oosterhout
E: info@everdenbergoost.nl

Ook voor algemene vragen kun je terecht bij info@everdenbergoost.nl of bel naar 14 0162.Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Everdenberg Oost is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Oosterhout NB. Een inspirerende werkomgeving waar je jouw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.

>    Welkom>    Bedrijvenpark>    Locatie>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact