VOORZIENINGEN OP BEDRIJVENPARK EVERDENBERG OOST

Een aantrekkelijke omgeving draagt bij aan prettig kunnen werken en ondernemen. Voorzieningen zijn belangrijk om een werklocatie echt levendig en multi-use te maken. Op bedrijvenpark Everdenberg Oost zijn er verschillende voorzieningen voor ondernemers, werknemers, klanten of bezoekers.

Ondernemers krijgen volop mogelijkheden om te werken in een duurzame, veilige en inspirerende omgeving.

Stimulatie van duurzaamheid

Duurzaamheid, duurzame energievoorzieningen en duurzaam bouwen wordt zoveel mogelijk gestimuleerd. Het gasloze bedrijvenpark legt zichzelf daarom de volgende eisen op voor nieuwe gebouwen:
  • deze worden gerealiseerd met een minimaal 20% verscherpte EPC;
  • alle energiemaatregelen worden uitgevoerd die binnen de levensduur kunnen worden terugverdiend;
  • goed binnenklimaat is verzekerd;
  • inkoop van groene energie.
Lees hier meer over de duurzaamheid op het bedrijvenpark.

Ondernemen in groene omgeving

Het moderne bedrijventerrein wordt aan alle kanten omringd door een groene structuur. De oostzijde van Everdenberg Oost wordt daarnaast voorzien van een groene rand. De bestaande bomen langs het Oude Heikantsepad en de sloot blijven bewaard.

Aan de noordzijde vormen de waterberging en woon-werkkavels een groene overgang naar het buitengebied.

Beeldkwaliteit wordt gewaarborgd

Om de gewenste beeldkwaliteit te waarborgen, dient naast de oostelijke ontsluitingsweg alle hoofdbebouwing op 6 meter afstand van de perceelgrens gebouwd te worden.

Er mag geen opslag in het zicht worden gestald. Dit geldt ook voor de percelen aan de noordelijke ontsluiting. Op deze manier wordt de kwaliteit van het geheel en de kwaliteit op lange termijn gewaarborgd.

Parkmanagement

De kwaliteit en uitstraling van een bedrijvenpark bepaalt ook mede het succes van een onderneming. We willen bij bedrijvenpark Everdenberg Oost zorg dragen voor een blijvend aantrekkelijke vestigings- en werkomgeving om zo bij te dragen aan het behoud van de waarde van de opstallen en duurzaam ruimtegebruik.

Parkmanagement is een middel om de kwaliteit en uitstraling van het bedrijventerrein ook op langere termijn te kunnen borgen.

Projectbegeleiding

Het kopen van een kavel en het bouwen van nieuwe huisvesting is voor ondernemers meestal geen dagelijkse bezigheid. Wij begeleiden jullie stap voor stap door het proces: van eerste kennismaking tot de realisatie.

Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling staat klaar vanaf het eerste contact tot aan het moment dat het nieuwe bedrijfspand wordt opgeleverd. Gedurende het gehele traject kun je via onze organisatie de juiste informatie en ondersteuning verwachten om te komen tot een succesvolle vestiging van jullie bedrijf op Bedrijvenpark Everdenberg Oost.

De vestigingsmogelijkheden

Wij kijken graag, op basis van jouw behoeften, mee naar de diverse mogelijkheden voor jouw onderneming.

De contactpersonen

Gwen van Mook - Gemeente Oosterhout
Claudi Roefs - Roozen van Hoppe
E: info@everdenbergoost.nl

Ook voor algemene vragen kun je terecht bij info@everdenbergoost.nl of bel naar 14 0162.Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Everdenberg Oost is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Oosterhout NB. Een inspirerende werkomgeving waar je jouw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.

>    Welkom>    Bedrijvenpark>    Locatie>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact