Actuele ontwikkelingen
Bedrijvenpark
Everdenberg Oost

Duurzaam Oosterhout Week - 2 tot 10 oktober

In de week van 2 tot en met 10 oktober staat duurzaamheid centraal in Oosterhout. De Duurzaam Oosterhout Week is een week boordevol activiteiten over duurzaam wonen en leven. 

Het volledige programma is te lezen op de website.

Ondernemersevent 2021 - dinsdag 5 oktober
De energietransitie raakt iedereen. Ook ondernemers. Maar hoe kunt u daar geld aan verdienen? Loont het om nu te investeren in de toekomst? We willen kansen benutten en samen innoveren. Daarom organiseert de gemeente Oosterhout op dinsdag 5 oktober 2021 het derde Oosterhoutse duurzaamheidsevent voor ondernemers in de Duurzaam Oosterhout Week. 

Zon op bedrijfsdaken
De gemeente Oosterhout stimuleert ondernemers om zonnepanelen te gaan plaatsen. Het project Zon op Bedrijfsdaken moet uiteindelijk in 2030 een bijdrage van ongeveer 30% aan de duurzame energieproductie van Oosterhout leveren (54 Gwh). Daar zijn in totaal ongeveer 160.000 zonnepanelen voor nodig.

Platform voor de Duurzame Ondernemer
Tijdens het Ondernemersevent in 2019 hebben een 50-tal bedrijven zich gemeld om het Platform voor de Duurzame Ondernemer op de richten. Bij de eerste bijeenkomst meldde diverse bedrijven zich om deel te nemen in vijf werkgroepen. De volgende vijf werkgroepen zijn ontstaan:

1. Opwekken duurzame energie
2. Verduurzaming vastgoed
3. Verduurzaming wagenpark
4. Van afval naar grondstof (VANG)
5. Innovaties

Vragen, ideeën of wil je je aanmelden, mail dan naar duurzaam@oosterhout.nl

Gerelateerd nieuws

Update Everdenberg Oost: Vooruitgang en Verwachtingen

Everdenberg Oost vordert goed: terrein is bouwrijp, en ontheffingszaken zijn nog in behandeling. De ontsluiting via de Heistraat is in aanvraag, en de kaveluitgifte staat gepland voor Q4 2024.

Meer informatie >>

Bedrijvenpark Everdenberg Oost trekt veel bedrijven aan

Bedrijvenpark Everdenberg Oost is een zeer gewilde locatie voor veel bedrijven. Dat is onder andere gebleken door het aantal aanmeldingen van geïnteresseerde ondernemers.

Meer informatie >>

Start website uitgifte bedrijfskavels Everdenberg Oost

Afgelopen week hebben de eerste verkoopgesprekken met potentiële kopers plaatsgevonden voor de bedrijfskavels van het nieuwe duurzame bedrijventerrein Everdenberg Oost.

Meer informatie >>

Everdenberg Oost is populair, 65 bedrijven melden zich

Oosterhout gaat aan de slag met Everdenberg Oost. De gemeente mikt op een duurzaam nieuw bedrijventerrein, mogelijk energieneutraal. 

Meer informatie >>

De vestigingsmogelijkheden

Wij kijken graag, op basis van jouw behoeften, mee naar de diverse mogelijkheden voor jouw onderneming.

De contactpersonen

Gwen van Mook - Gemeente Oosterhout
Claudi Roefs - Roozen van Hoppe
E: info@everdenbergoost.nl

Ook voor algemene vragen kun je terecht bij info@everdenbergoost.nl of bel naar 14 0162.Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Everdenberg Oost is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Oosterhout NB. Een inspirerende werkomgeving waar je jouw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.

>    Welkom>    Bedrijvenpark>    Locatie>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact