PERFECTE LOCATIE IN WEST-BRABANT

Het bedrijventerrein Everdenberg Oost bevindt zich in Gemeente Oosterhout. Het nieuwe bedrijvenpark wordt ontwikkeld ten oosten van bedrijventerrein Everdenberg.

Oosterhout ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken via de A27 en de A59. De vernieuwing van de N629 zorgt voor een nog betere ontsluiting van het bedrijvenpark naar de A27.

Ligging en bereikbaarheid

Om een helder beeld te krijgen van de centrale ligging volgt hieronder een aantal steden met de daarbij behorende reisafstanden:

Breda - 16 km
Waalwijk - 22 km
Tilburg - 36 km
Den Bosch - 39 km
Rotterdam - 55 km
Utrecht - 60 km
Antwerpen - 67 km

Gemeente Oosterhout

Gemeente Oosterhout heeft door haar gunstige ligging een belangrijke economische functie. Er zijn ruim 4.600 grote en kleine bedrijven, waar bijna 27.200 personen werkzaam zijn.

De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst. Gemeente Oosterhout heeft 55.990 inwoners. Naast de vele woningen en bedrijfsgebouwen kent Oosterhout ook fraaie historische panden, monumentale gebouwen en kunstwerken die getuigen van een lange en rijke historie.

Ondernemen in een groene omgeving

Het moderne bedrijventerrein wordt aan alle kanten omringd door een groene structuur. De oostzijde van Everdenberg Oost wordt daarnaast voorzien van een groene rand. De bestaande bomen langs het Oude Heikantsepad en de sloot blijven bewaard. 

Aan de noordzijde vormen de waterberging en woon-werkkavels een groene overgang naar het buitengebied.

Optimaal ontsloten

Bedrijvenpark Everdenberg Oost is uitstekend ontsloten en goed te bereiken.

Vanaf de A27 neem je afrit 19 (Oosterhout-Zuid) naar de N629. Hier wordt een tijdelijke ontsluitingsweg aangelegd naar het nieuwe bedrijventerrein.

Over enkele jaren wordt er een nieuwe tracé van de N629 gerealiseerd die direct aansluit op het bedrijvenpark. Na deze realisatie verdwijnt de tijdelijke ontsluitingsweg.

De vestigingsmogelijkheden

Wij kijken graag, op basis van jouw behoeften, mee naar de diverse mogelijkheden voor jouw onderneming.

De contactpersonen

Gwen van Mook - Gemeente Oosterhout
Claudi Roefs - Roozen van Hoppe
E: info@everdenbergoost.nl

Ook voor algemene vragen kun je terecht bij info@everdenbergoost.nl of bel naar 14 0162.Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Everdenberg Oost is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Oosterhout NB. Een inspirerende werkomgeving waar je jouw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.

>    Welkom>    Bedrijvenpark>    Locatie>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact